Altijd gratis verzending! Binnen 2 werkdagen geleverd! Binnen 14 dagen gratis retourneren! Vragen? info@bewegen-werkt.nl
Joris te Molder, MSc.

Joris is het creatieve brein achter Bewegen Werkt. Van huis uit gymleraar, is hij na zijn Master Sport- en Bewegingsinnovatie aan de slag gegaan bij de Marnix Academie (PABO). Door zijn passie voor bewegen en uit zijn frustratie voor stilzitten in het onderwijs is het idee voor dit bedrijf ontstaan.

Joris te Molder, MSc.

Partner Bewegen-Werkt Projects & Docent Marnix Academie

Roel te Molder, MSc.

Roel is de strateeg van Bewegen-Werkt. Financiën, Marketing & Communicatie zijn bij hem in goede handen. Van huis uit bedrijfswetenschapper met een nuchtere kijk op zaken. Roel is een ervaren bestuurder met een talent voor organisatieverandering. Heeft veel ervaring met verandertrajecten en het (her)positioneren van organisaties.

Roel te Molder, MSc.

Partner Bewegen-Werkt Projects & Manager bij RVO.nl

Start-up

Bewegen-Werkt Projects is een start-up van de broers Joris & Roel te Molder. Zij hebben in 2014 besloten hun afzonderlijke expertise samen te voegen in één bedrijf.

MISSIE

Onze missie is om mensen energieker en gezonder te maken. Dit doen we door mensen te begeleiden naar een actieve werkhouding en een uitdagende werkomgeving waar actief gewerkt kan worden te creëren.

VISIE

We geloven dat minder zitten en meer bewegen belangrijke voorwaarden zijn voor een vitaal en waardevol leven. Daarom vinden wij het belangrijk om te kijken wat werkt. Onze visie is om mensen bewust te maken van de risico’s van zitten en duurzame oplossingen aan te dragen. We starten met kleine verbeterstappen en trachten deze te integreren in dagelijks handelen.