Altijd gratis verzending! Binnen 2 werkdagen geleverd! Binnen 14 dagen gratis retourneren! Vragen? info@bewegen-werkt.nl
ZIEKTEVERZUIM

Steeds meer organisaties hebben te kampen met (langdurig) verzuim. Toegenomen werkdruk, 24/7 beschikbaarheid en onverantwoord werken kunnen hier oorzaken van zijn.

PENSIOENLEEFTIJD

Eerst 65, nu al 67 jaar. De overheid verlangt van uw werknemers dat ze tot minimaal 67 jaar blijven werken. U kunt er voor zorgen dat ze dit vitaal kunnen blijven doen.

HNW

Vanuit het lokale koffiehuis, de sportvereniging of in de bibliotheek. Plaats en tijd onafhankelijk werken is het adagium. Maar heeft u nog zicht op hoe uw werknemers er bij zitten?

HERKENBAAR? NA HET NIEUWE WERKEN IS ‘ACTIEF
WERKEN’ THE NEXT BIG THING.

BEWEGEN WERKT IS EEN FULL-SERVICE PARTNER IN DE TRANSITIE NAAR EEN ACTIEVE WERKPLEK. WIJ ZIJN ZOWEL LEVERANCIER ALS IMPLEMENTATIE PARTNER EN ZORGEN DAARMEE VOOR EEN SUCCESVOLLE TRANSITIE NAAR ACTIEF WERKEN. EN DAT MET SLECHTS 1 PARTNER.

MAATWERK

One size fits all is ons niet aanbesteed. Wat voor het ene bedrijf werkt, hoeft voor het ander niet vanzelfsprekend te zijn. Daarom presenteren wij altijd een maatwerk oplossing. Aansluitend bij uw uitdagingen & wensen.

WORKSHOPS & TRAININGEN

Wij geloven in een duale aanpak. Niet alleen de aanschaf van meubilair, maar ook awareness voor het probleem en de risico’s daarvan. Bewegen Werkt heeft workshops & trainingen ontwikkeld voor beleidsontwikkelaars en gebruikers.

HOOGWAARDIGE PRODUCTEN

Onze producten zijn zorgvuldig getest, veilig en van Duitse kwaliteit. Niets anders dan u van dagelijkse gebruiksvoorwerpen mag verwachten.

FULL-SERVICE & GARANTIE

Wij staan natuurlijk achter de kwaliteit van onze producten, maar mocht er onverhoopt iets misgaan dan bieden wij standaard tot 3 maanden garantie op al ons materiaal. Ook als u vragen heeft over gebruik van het materiaal staan wij tot uw volledige beschikking.

MEER WETEN? NEEM CONTACT MET ONS OP.

Stuur ons berichten

Bericht succesvol verzonden!